Bootstrap Case

Hip Hop /  Streetdance voor jongens

In de dansprogramma's op TV zie je heel veel jongensgroepen, maar op een of andere manier zien we dat niet terug in de dansschool. Wij willen heel graag een danscursus speciaal voor jongens aanbieden. Om te peilen of hier belangstelling voor is hebben we een korte enquete opgesteld. Heeft u een zoon, die thuis niet stil kan zitten en altijd danst? Vul dan de enquete in en we houden u op de hoogte.

Klik hier voor de enquete

Rooster seizoen 2016/2017

Het rooster voor het seizoen 2016/2017 is inmiddels klaar en staat op de website. Onze huidige leerlingen worden automatisch ingeschreven voor het nieuwe seizoen. Zij ontvangen binnenkort een bevestiging.

In het nieuwe seizoen zijn een paar wijzigingen doorgevoerd. Het seizoen loopt weer van september t/m juni, de cursussen bestaan uit 36 lessen. De cursussen zijn ingedeeld op leeftijd én niveau. Hiermee hopen wij een betere verdeling te krijgen over de verschillende groepen. Het lesgeld wordt verdeeld over 10 termijnen, zodat er maandelijks (behalve juli en augustus) een termijn betaald moet worden. Als u het lesgeld in een keer betaald voor 1 september 2016, dan krijgt u 5% korting.

In het nieuwe seizoen gaan we kennis maken met een aantal nieuwe docenten. Bianca heeft besloten om te stoppen met de lessen op donderdag. Het is voor haar te intensief om iedere week vanuit Brabant te komen. Zij wordt vervangen door een ervaren docente Jamy Joy. Bianca zal nog weleens invallen of een korte cursus of workshop geven.

Op woensdag gaat nieuwe docente Desiree een cursus Kleuterdans geven en ook een nieuwe cursus Irish Dans.

Het nieuwe seizoen begint vanaf 4 september. Waarschijnlijk wordt er nog een Open Dag georganiseerd voor de start van het seizoen. 

Men Only Hip Hop Crew


Onze docent Joey wil gaan starten met een nieuwe Hip Hop crew met alleen maar mannen. De les is op dinsdag van 20.00-21.00 uur in Sporthal Buitenhof. Ben jij 18+ en lijkt het leuk om met deze crew te gaan 'rocken'? Meld je dan hier aan voor de cursus.

Informatie over proeflessen

Een aantal keer per seizoen bieden wij de mogelijkheid om een gratis proefles te nemen. Met name in augustus/september en december/januari. Wilt u buiten deze periode een proefles nemen, dan is dat ook mogelijk. De proefles kost dan € 10 per persoon. Dit bedrag wordt van het lesgeld afgetrokken als u besluit om in te schrijven voor de cursus. Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/proeflessen voor een overzicht van alle proeflessen.

Jeugd Cultuurfonds

Uw zoon of dochter wil op dansles. Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds helpen! Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld tot een maximum van € 450 per kind, per cursusjaar voor kinderen van 4-18 jaar uit gezinnen waar thuis geen geld is voor lessen. Het bedrag kan in uw gemeente afwijken omdat een aantal gemeenten eigen spelregels heeft. Als dat zo is, vindt u ze op de pagina van het fonds bij u in de buurt. Wil het kind liever sporten? Kijk dan vooral even op de site van het Jeugdsportfonds!

‘Schaam je niet,’ zegt de moeder van Ralf in het filmpje.’Iedereen kan in die situatie komen. Doe het voor je kind.’

Bestel de DVD 'On the Move'

Op 4 juni hebben de dansers van Dansplaats Delft een schitterende show neergezet. De voorstelling was in Theater de Veste. Videoproductiebedrijf EditMe heeft de voorstelling vastgelegd. De DVD met de film en de foto's kunt u bestellen op www.allfordancing.nl. Hieronder kunt u alvast een preview zien met beelden van achter de schermen.

Dansplaats en Dansschool Wesseling

Sinds 2015 is Dansplaats Delft een onderdeel van Dansschool Wesseling geworden.  Hiermee is het aanbod uitgebreid met o.a. Algemene dansvorming, Klassiek en modern ballet, Modern, Jazz, Streetdance en Hiphop.

Met deze uitbreiding komt onze toekomstdroom voor een danscentrum met veel verschillende dansvormen een stapje dichterbij.

Bekijk ook de website op www.dansplaatsdelft.nl.

Dance Happening op het Bastiaansplein

Op zaterdag 2 april hebben leerlingen van Dansplaats Delft (onderdeel van Dansschool Wesseling) opgetreden tijdens het Delft Moves festival. Hieronder vindt u een aantal schitterende foto's gemaakt door Yvonne Kluin.


 Dansschool Wesseling App

WWW.DANSSCHOOL-WESSELING.NL
info@dansschool-wesseling.nl

Locaties
Voorstraat 64, Delft
Duke Ellingtonstraat 2, Delft

015-2122720 of 015-2124397
 06-15058545

Dansschool Wesseling

Op deze website vindt u uitsluitend informatie over de cursussen van Dansplaats Delft. Als u informatie wilt over alle cursussen van Dansschool Wesseling verwijzen wij u naar www.dansschool-wesseling.nl.

Stijldansen
Argentijnse Tango
Lindyhop
Salsa
Zouk

Nieuw!! Song & Dance

Zingen en dansen tegelijk, dat is toch wat ieder kind wil? Juf Desiree zorgt voor een leuke en gezellige les waarin de kinderen dansen en zingen op nummers van bv. Kinderen voor Kinderen.

Nieuw!! Ierse dans 9-12 jaar


Je kent het misschien wel van ‘Lord of the Dance’ of ‘Riverdance’. Deze dans is nog steeds razend populair. Juf Desiree is gespecialiseerd in deze dansstijl en wil het graag in Delft introduceren.

Nieuw!! Draag&Dans


De nieuwste rage in de danswereld. Dansen met je baby in de draagzak. Uiteraard onder goede begeleiding en met advies van een consulente.

Nieuw!! Jazzfit 55+

Heeft u vroeger gedanst of vind je het nog steeds fijn om te bewegen? Dan is de jazzfit echt iets voor jou. Niks moet, alles mag. Lekker om de week mee te beginnen.

 
© Bart Wesseling design 2015