Bootstrap Case

Informatie over proeflessen

Een aantal keer per seizoen bieden wij de mogelijkheid om een gratis proefles te nemen. Met name in augustus/september en december/januari. Wilt u buiten deze periode een proefles nemen, dan is dat ook mogelijk. De proefles kost dan € 10 per persoon. Dit bedrag wordt van het lesgeld afgetrokken als u besluit om in te schrijven voor de cursus. Kijk op www.dansschool-wesseling.nl/proeflessen voor een overzicht van alle proeflessen.


Uw zoon of dochter wil op dansles. Maar u heeft geen idee waar u het geld vandaan moet halen. Misschien kan het Jeugdcultuurfonds helpen! Het Jeugdcultuurfonds betaalt het lesgeld tot een maximum van € 450 per kind, per cursusjaar voor kinderen van 4-18 jaar uit gezinnen waar thuis geen geld is voor lessen. Het bedrag kan in uw gemeente afwijken omdat een aantal gemeenten eigen spelregels heeft. Als dat zo is, vindt u ze op de pagina van het fonds bij u in de buurt. Wil het kind liever sporten? Kijk dan vooral even op de site van het Jeugd cultuurfonds!

‘Schaam je niet,’ zegt de moeder van Ralf in het filmpje.’Iedereen kan in die situatie komen. Doe het voor je kind.’

Dansplaats en Dansschool Wesseling

Sinds 2015 is Dansplaats Delft een onderdeel van Dansschool Wesseling geworden.  Hiermee is het aanbod uitgebreid met o.a. Algemene dansvorming, Klassiek en modern ballet, Modern, Jazz, Streetdance en Hiphop.

Met deze uitbreiding komt onze toekomstdroom voor een danscentrum met veel verschillende dansvormen een stapje dichterbij.

Bekijk ook de website op www.dansplaatsdelft.nl.

 Dansschool Wesseling App

WWW.DANSSCHOOL-WESSELING.NL
info@dansschool-wesseling.nl

Locaties
Voorstraat 64, Delft
Duke Ellingtonstraat 2, Delft

015-2122720 of 015-2124397
 06-15058545

Dansschool Wesseling

Op deze website vindt u uitsluitend informatie over de cursussen van Dansplaats Delft. Als u informatie wilt over alle cursussen van Dansschool Wesseling verwijzen wij u naar www.dansschool-wesseling.nl.

Stijldansen
Argentijnse Tango
Lindyhop
Salsa
Zouk

 
© Bart Wesseling design 2015